2013-08-01 16:49:04• hírek • Kocsis Zoltán

Szexuálisan zaklatta saját lányát egy szinfalui férfi

Megdöbbentő feljelentést tett egy kétségbeesett 17 éves szinfalui lány a Vámfalui Körzeti Rendőrségen: saját apja zaklatta őt szexuálisan.

Az ijedt lány édesanyjával kereste fel a rendőrséget. Elmondása szerin az idei év májusától kezdve apja ismételten szexuális jellegű zaklatásnak tette ki. A lány vallomása ezzel azonban még nem ért véget, a folytatás pedig anyjára sem vet túlságosan jó fényt: elmondása szerint ugyanis szülei több ízben is az ő jelenlétében létesítettek szexuális kapcsolatot.

A rendőrség őrizetbe vette a férfit, aki elleni szexuális zaklatás vádjával indul büntetőjogi eljárás.

Néhány napon belül ez a második hasonló eset Szatmár megyében - az elsőt az egyik román nyelvű napilap tette közhírré, miután az áldozat apja arra panaszkodott: a rendőrség nem tesz semmit az ügyben.

A Hunyadi utcán lakó család alig hét éves fiát invitálta a vád szerint a lakására a szomszéd férfi, aki egy kiskutyát ígért a gyereknek. Mivel a kisfiú ismerte az illetőt, bátra vele tartott. A lakásban azonban a férfi előbb orálisan szerette volna kielégíttetni beteges hajlamait, majd arra kényszerítette a gyereket, hogy kezével elégítse ki.

Az apa feljelentést tett a rendőrségen, majd a lap szerkesztőségéhez fordult. A lap utalást tesz arra, hogy a vádlott néhai apja rendőr volt, azt sejtetve, hogy a rendőrség ezért nem lépett még az ügyben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: